Bedrijvencentrum De Vang

Bedrijvencentrum De Vang, gelegen op industrieterrein Oude Model te Halsteren, bied ondernemers een uitstekende locatie om snel de steden Vlissingen, Rotterdam en Antwerpen te bereiken, allemaal binnen een half uur rijden, dankzij de gemakkelijke toegang tot de A4 en A58 snelwegen. Dit is de perfecte plek om uw bedrijf te starten of uit te breiden.

Bedrijvencentrum De Vang biedt 10 moderne bedrijfspanden in verschillende maten, variƫrend van ongeveer 127 m2 tot 374 m2, inclusief verdiepingsvloeren. Deze panden zijn zowel te koop als te huur en bieden flexibiliteit voor al uw zakelijke behoeften. Bovendien beschikken alle eenheden over hun eigen parkeerplaatsen.

Het bedrijventerrein De Vang in Halsteren is een populaire en interressante locatie die bedrijven uit diverse sectoren aantrekt, waaronder zakelijke dienstverlening, persoonlijke dienstverlening, argobouw, nijverheid en techniek. Dankzij gunstige mogelijkheden geboden door de gemeente en de strategische ligging nabij de A4, wordt het ondernemersklimaat in Halsteren positief gestimuleerd.

Meer weten? Kijk eens op https://www.bedrijvencentrumdevang.nl/.

De Vang Halsteren

De Vang Halsteren